Güveç yapmayı planlıyorum ve yanına ne tür mezeler hazırlayabileceğim konusunda kararsız kaldım. Yoğurtlu kabak mezesinin tarifini okudum, oldukça hafif görünüyor. Kabakları rendeleyip zeytinyağında kavurmak harika bir fikir! Acaba bu meze, güvecin yoğun tadını dengelemek için gerçekten yeterli olur mu? Ayrıca, patlıcan salatası da çok ilgi çekici. Közlenmiş patlıcanın lezzeti ile güveç arasında güzel bir uyum olacağını düşünüyorum. Sizce bu mezeleri hazırlamak için ne kadar süre harcamalıyım? Cacık da serinletici bir seçenek gibi görünüyor. Salatalık ve yoğurt karışımından dolayı ferahlatıcı bir etkisi olacağı kesin. Mezeleri sunmadan önce buzdolabında bekletmek ne kadar önemli sizce? Taze malzemeler kullanmanın lezzeti artıracağına katılıyor musunuz?
Güveç yapmayı planlıyorum ve yanına ne tür mezeler hazırlayabileceğim konusunda kararsız kaldım. Yoğurtlu kabak mezesinin tarifini okudum, oldukça hafif görünüyor. Kabakları rendeleyip zeytinyağında kavurmak harika bir fikir! Acaba bu meze, güvecin yoğun tadını dengelemek için gerçekten yeterli olur mu? Ayrıca, patlıcan salatası da çok ilgi çekici. Közlenmiş patlıcanın lezzeti ile güveç arasında güzel bir uyum olacağını düşünüyorum. Sizce bu mezeleri hazırlamak için ne kadar süre harcamalıyım? Cacık da serinletici bir seçenek gibi görünüyor. Salatalık ve yoğurt karışımından dolayı ferahlatıcı bir etkisi olacağı kesin. Mezeleri sunmadan önce buzdolabında bekletmek ne kadar önemli sizce? Taze malzemeler kullanmanın lezzeti artıracağına katılıyor musunuz?
Cevap yaz