Çingene mezesi tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Ayrıca, bu mezenin içine farklı sebzeler eklemek mümkün mü? Yaz aylarında soğuk servis edilmesi harika görünüyor, ama sıcak servis ettiğimizde tadı nasıl oluyor? Nar ekşisi kullanmanın mezeye kattığı lezzet kesinlikle merak uyandırıcı! Bu meze ile birlikte hangi içecekleri önerirsiniz?
Çingene mezesi tarifini okuduktan sonra aklıma birkaç soru geldi. Patlıcanları tuzlu suda bekletmek gerçekten acılığını alıyor mu? Ayrıca, bu mezenin içine farklı sebzeler eklemek mümkün mü? Yaz aylarında soğuk servis edilmesi harika görünüyor, ama sıcak servis ettiğimizde tadı nasıl oluyor? Nar ekşisi kullanmanın mezeye kattığı lezzet kesinlikle merak uyandırıcı! Bu meze ile birlikte hangi içecekleri önerirsiniz?
Cevap yaz