Kuru barbunya mezesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli mezenin nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle soğuk servis edilmesi ve yanında ekmekle sunulması fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu mezenin zeytinyağlı ve sarımsaklı sosla hazırlanması, lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, maydanoz eklemenin mezeye kattığı tazelik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kuru barbunya mezesi tarifini okuduktan sonra, bu lezzetli mezenin nasıl yapıldığını merak ettim. Özellikle soğuk servis edilmesi ve yanında ekmekle sunulması fikri çok hoşuma gitti. Sizce bu mezenin zeytinyağlı ve sarımsaklı sosla hazırlanması, lezzetini nasıl etkiliyor? Ayrıca, maydanoz eklemenin mezeye kattığı tazelik hakkında ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz