Çıtır tavuk yaparken en çok hangi sosları denemeyi seversiniz? Özellikle acı veya tatlı sosların lezzeti artırdığı söyleniyor, siz hangi sosları tercih ediyorsunuz? Ayrıca yoğurtlu kabak mezesi tarifini de denemek istiyorum, kabakları soteledikten sonra yoğurtlu karışıma eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Farklı sebzelerle denemeler yaparak farklı tatlar elde etmek gerçekten ilginç görünüyor. Bu tarifler hem pratik hem de lezzetli, sofralarımıza neşe katacak gibi!
Çıtır tavuk yaparken en çok hangi sosları denemeyi seversiniz? Özellikle acı veya tatlı sosların lezzeti artırdığı söyleniyor, siz hangi sosları tercih ediyorsunuz? Ayrıca yoğurtlu kabak mezesi tarifini de denemek istiyorum, kabakları soteledikten sonra yoğurtlu karışıma eklerken dikkat etmem gereken bir şey var mı? Farklı sebzelerle denemeler yaparak farklı tatlar elde etmek gerçekten ilginç görünüyor. Bu tarifler hem pratik hem de lezzetli, sofralarımıza neşe katacak gibi!
Cevap yaz